Laatste nieuws
ZPCH - O13B (8-1)
Bij alweer de laatste wedstrijd moesten wij tegen ZPCH DG3. Uit in Hoofddorp.

Na de warming up en de pep talk van Danny waren we er klaar voor.

We gingen goed van start want al binnen een minuut in de eerste periode schoot Bram op de lat, dat was een hele mooie poging!

Helaas bij 1 minuut en 33 seconde werd het 1-0 voor de tegenpartij. We zaten wel lekker in de wedstrijd en waren vaak aan de bal. Brian had een mooie actie in de verdediging. Storm had ook nog een kans maar helaas geen doelpunt nog. Het werd nog even spannend want alweer schoot Bram tegen de lat in de laatste 42 seconde, daarna met nog maar 33 seconde schoot de tegenpartij op het doel maar toen was er gelukkig de hele mooie redding van Janiek.

De 2e periode ging van start met een felle actie van de tegenpartij maar weer hield Janiek de bal goed tegen! Maar helaas... na een minuut werd het 2-0 voor de tegenpartij. Toen om 2.42 min werd er eindelijk een doelpunt voor ons gescoord door Bram!! Drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen! Maar toen kwamen er weer drie doelpunt voor de tegenpartij. Co deed nog een poging richting doel en Isabella pakte de bal heel goed af maar na die drie doelpunten stonden we toch 5-1 achter.

In de 3e periode werd het zesde doelpunt voor de tegenpartij gescoord al na een halve minuut. En toen na een halve minuut nog één. Dankzij de goede verdediging van Ilse, Quinten en Tim bleef het even daarbij. Toen kwam er een poging op doel van Tai Min, die helaas mis was! Gilan ging de strijd aan met een fanatieke tegenstander maar helaas...dat werd in de laatste 3 seconde toch nog een doelpunt voor hun. Daarna volgde nog 2 doelpunten voor de tegenpartij.

Gelijk in de 4e periode kwam er van Janiek een mooie redding. En toen na 10 seconden schoot Bram op doel en die was raak!!

Die helaas al snel werd opgevolgd door weer een doelpunt van de tegenpartij. Maar toen kwam er weer een doelpunt voor ons van Tim. Topper!! Daarna volgde weer een poging van Tim maar die was helaas mis, en daarna kwamen er weer twee doelpunten voor de tegen partij. De eindstand werd uiteindelijk 11-3!

Maar het was wel een hele leuke wedstrijd!

Omdat het de laatste wedstrijd van het seizoen was, en dus met dit team gingen we met zijn alle lekker eten in het restaurant van het zwembad. We zaten met z'n allen, team, coach, ouders en broertjes en zusjes die mee waren allemaal aan een lange tafel en hebben lekker frietjes gegeten. Super gezellig!

Groetjes Ilse

Nou daar is die dan hoor,
het laatste verslag van O13-B 2014/2015.

Voordat ik echt aan het verslag ga beginnen wil ik zeggen dat we met alle ouders hadden afgesproken om na de wedstrijd even een hapje te gaannews: O13-B 18-04-2015 - 1.jpg eten in het restaurant van het zwembad.  Om iedereen tegelijk van het eten te voorzien werd er voor de wedstrijd besteld. Nadat alles besteld was werd het tijd om om te gaan kleden.

Eenmaal omgekleed begon iedereen met het warmdraaien. Na het warmdraaien werd er ingezwommen en werden de nagels en spelerskaarten gecontroleerd door de scheidsrechters.

De eerste periode ging van start. Er werd goed opgezwommen alleen werd news: O13-B 18-04-2015 - 3.jpgde bal net voor onze neus afgepakt. Gelukkig hadden we de eerste 2 minuten geen problemen dat de bal bij het doel kwam. Helaas werd er op 1:33 de 1-0 gescoord door ZPCH. Verder wisselde de bal in deze periode tussen de teams.

Na de eerste periode een kort momentje om het team toe te spreken. Vooral dingen die beter konden werden hier benadrukt.

news: O13-B 18-04-2015 - 5.jpgIn de 2e periode werd de bal door ons gepakt maar helaas door een rare bal toch tegen gehouden door de keeper. Hierna was een hele goede aanval van ZPCH waardoor op 3:09 het 2e doelpunt gemaakt werd. Gelukkig hebben we hierna de bal goed in bezit weten te houden en is er op 2:42 een doelpunt gescoord door onze eigen Bram, 2-1. Verder zijn er in deze periode nog 3 doelpunten gescoord door ZPCH.

Na de 2e periode wisselen van speelhelft en weer een korte toespraak.news: O13-B 18-04-2015 - 6.jpg

In de 3e periode werd er door ZPCH op 3:24 gescoord. Helaas werd er vanuit de middenuit verkeerd overgespeeld waardoor op 3:06 weer een doelpunt tegen ons kwam. Verder is er deze periode niet veel gebeurd want het laatste doelpunt en verder de enige was op 0:03 door ZPCH. De tussenstand na deze periode was 8-1.

In de 4e periode werd er door ons op 3:21 gescoord en deze werd weer gemaakt door Bram. Hierna is er door ZPCH rustig maar goed overgespeeld zodat er op 2:59 weer gescoord werd. Gelukkig nog geen 20 seconden later wist Tim het doel te vinden met een goed schot. Verder zijn er nog 2 doelpunten geweest door ZPCH. De laatste hiervan was op 0:01 en deze zorgde voor een eindstand van 11-3.

Na de wedstrijd hebben ze mij (Danny) erin geduwd en zijn er foto's gemaakt van het hele team. Het was leuk dat we helemaal compleet waren. Hierna even douchen en omkleden en daarna naar het restaurant om lekker te eten. De kinderen friet met frikadellen, kroketten, kip nuggets, kaassoufflés of een hamburger. Quinten en Co namen allebei 2 tosti's en de ouders namen een meer standaard maaltijd uit de keuken. Dit waren onder anderen saté met friet, schnitzel met friet, en meer.

Hieronder nog de statistieken van alle spelers van O13-B zonder de gastspelers.